Materiale fra Censusdagen

Her finder du materialet fra Censusdagen

Eksterne foredragsholder:

Ulla Palm Larsen Ballerup kommune : Dataunderstøttet byudvikling_Ulla Palm Larsen.pdf

Brian Damsgaard og Flemming Larsen Fredericia kommune: LOIS Statistik på distrikter_FredericiaKommune.pdf + Fredericia Kommune_SQL-forespørgsler til årsrapport.pdf

Christine Brochstorf: Fremtidens dataunderstøttede forvaltning_Christine Brochdorf.pdf

Per Boesen Høje-Taastrup kommune: Har vi en stabil befolkning_Per Boesen.pdf

LIFA Foredragsholdere:

Jeanette Myland Olsen: Datakultur & -barrierer i de danske kommuner - Status på den datainformerede forvaltning.pdf

Allan Larsen: Produkt- og LIFA-nyt.pdf