Apple Mac computer, Kortviser Desktop login

Apple har lavet en ændring i deres browser, som har konsekvenser for hvordan man skal logge ind på Kortviser Desktop.

Det der er ændret, er måder hvorpå browseren identificerer sig over for hjemmesiden der besøges. Dette har betydning for, om den identificerer sig som en Mobilenhed eller en computer.

Dette har medført at der er behov for at benytte dette link, hvis Kortviser Desktop skal tilgås fra en Apple Mac computer:

https://kortviser.dk?forcedesktop=true

Dette skal ikke benyttes, hvis du har en Apple IPad eller IPhone.