Kortviser indlæser ikke

I nogle tilfælde kan du opleve at Kortviser (Desktop/Mobil) sidder fast når den indlæser.
Det første som du bør undersøge er om din browser er opdateret:

1. Åben indstillings menu
  2. Find "Om" sektionen:
    1. Google Chrome / Edge:
    2. Firefox: Ved at trykke på "Hjælp" kommer der en ny "side" hvor "Om Firefox" kan findes.

Når du kommer ind på "Om" siden, undersøger din browser selv om den er opdateret. Hvis den fortæller den ikke er opdaterret, skal du sørge for at få opdateret din browser.

OBS: Hvis du benytter en Telefon eller Tablet, skal du undersøge om din browser er opdateret igennem din App store.

Hvis det ikke hjalp at få opdateret din browser, kan du forsøge at slette de cookies der er knyttet kortviser, du finder denne mulighed i browser indstillingerne.

Chrome/Edge (og andre Chromium browserer)

Vær opmærksom på at udseende kan ændre sig, an på hvisken browser der benyttes.

Åben indstillings menu, og vælg Indstillinger:

1. I det overordnet søgefelt for indstillinger søg efter "coo"
  2. Klik på "Cookies og andre websitedata"
  3. Find "Se alle data og tilladelser for websites" og klik på denne.
  4. Der vil være et søgefelt for denne underside oppe i højre hjørne, søg efter "kortviser" i denne.
    OBS: Hvis du benytter Odense Kommunes kortviser skal der søges efter "ok.lifa.dk".
  5. Tryk på skraldespanden ud for "kortviser.dk" dette vil slette de cookies der specifikt tilhører kortviser.dk
    Dette kan også gøres for Kortviser Mobil, som vil fremgå som "m.kortviser.dk"

Firefox:

Åben indstillings menu, og vælg Indstillinger:

1. Der vil være et søge felt øverst i indstillingsvinduet, søg efter "coo", og scroll ned på siden.
  2. Find hvor der står "Cookies og websteds-data" og tryk på knappen "Håndter data".
  3. Der åbnes et vindue, hvor der kan søges efter websteder, søg efter "kortviser"
    OBS: Hvis du benytter Odense Kommunes kortviser skal der søges efter "ok.lifa.dk".
  4. Vælg siden/siderne (Kortviser desktop" eller "kortviser mobil)
  5. Klik på knappen "Fjern det valgte"

Hvis opdatering af Browser og/eller sletning af cookies ikke har hjulpet, skal du oprette en supportsag.