Bekræftelse af min mailadresse til status-opdateringer driller...

Når du på https://status.lifa.dk/ har brugt og tilmeldt din e-mailadresse til at få status-meddelelser på LIFA´s services, vil du modtage en bekræftelsesmail på den indtastede mailadresse.

Bekræftelsesmailen er fra leverandørens side lavet med en knap som klikkes for bekræftelse.

Vi har erfaret at nogle mail-programmer ikke viser knappen!

Mangler du knappen i din bekræftelsesmail, kan du placere musen som vist her på billedet.

Når muse-pilen bliver til en hånd, kan du klikke og bekræfte din mailadresse.