Upload egne distrikter

Løsningen giver mulighed for at uploade egne distrikter som alle i organisationen kan anvende.

Så snart et distriktslag er færdigberegnet, vil det kunne anvendes i løsningen og de enkelte områder i laget, anvendes som både tællere og nævnere.

Synlighed for uploadede lag

Uploadede distrikter er som udgangspunkt synlige for alle i din organisation, men under uploadprocessen kan du angive at laget skal være: "ikke synligt for andre".
Formålet med denne muligheder er at du  kan uploade distrikter som alle i organisationen kan have gavn af - eks. skoledistrikter, bydele/lokalområder mv.

- men at du også kan uploade lag/GIS-temaer som du selv skal bruge til en specifik opgave, men samtidigt ikke skal forstyrre ens kolleger.


Levetid for uploadede lag

Uploadede lag gemmes som udgangspunkt i løsningen i 60 dage. Du kan dog under uploadprocessen angive en senere udløbsdato for laget, eller angive om laget er permanent (indtil det aktivt slettes).


Upload af lag/GIS-tema

Dit GIS-tema skal være af formatet: GeoJSON - anvend evt. QGIS til at gemme dit tema som en GeoJSON-fil.


Husk at gemme dit lag som GeoJSON og med projektionen: EPSG: 25832


Din GeoJSON-fil kan med fordel simplificeres i geometrien, særligt hvis du uploader en fil med enten meget detaljeret geometri eller mange polygoner. Det vil både sikre at data uploades hurtigere og og performer bedre i løsningen.


I løsningen skal du nu navngive dit nye lag, udpege din GeoJSON-fil og udføre en kontrol af laget

Efter kontrollen (som tjekker om der er nok adresser indenfor de enkelte områder) skal du udpege den kolonne i GeoJSON-filen som indeholder navnene på dine områder og trykke på Gem

Når laget et gemt, kan du se hvornår laget er beregnet under fanen: Dine lag
Samme sted kan du også slette laget igen, hvis det ikke længere er relevant.

Did you find it helpful? Yes No

Send feedback
Beklager, at vi ikke kunne hjælpe. Hjælp os med at forbedre denne artikel med din feedback.