Opret et ad hoc-område

I løsningen er der mulighed for at tegne sine egne områder - de områder man selv tegner benævnes: Ad hoc-områder.

Så snart et Ad hoc-område er færdigberegnet vil det kunne anvendes i løsningen både som tæller og nævner.

Hvis du endnu ikke har oprettet Ad hoc-områder i løsningen har du ikke dette niveau til rådighed i de forskellige drop down-menuer.

Ad hoc-områder har en levetid på 30 dage og er kun synlige for dig. Hvis du har brug for at oprette analyseområder der skal deles med kolleger eller leve længere tid end 30 dage, skal du anvende uploadfunktionen i stedet for.

Vælg fanen: Tegn Ad hoc-områder

Vælg et tegne-tool og tegn dit område - luk området ved at klikke i det første punkt

Giv dit område et navn

Tegn evt. flere områder med det samme eller gem dit område allerede nu.

Dine områder bliver ikke Gemt med mindre du aktivt gemmer dem.

Dit Ad hoc-område er nu under bearbejdning og fremgår under Dine Lag

OBS: Du har også muligheden for selv at slette dine Ad hoc-områder under Dine lag - klik på skraldespanden til højre. Områderne kan først slettes når de er beregnet.

Når området er beregnet får det en beregningsdato og vil være tilgængelig som både tæller og nævner i løsningen under Ad hoc-områder