Opret/skift dit password

Når du åbner websitet første gang kan du skifte til dit eget password ved at klikke på Glemt password

Du kan selvfølgelig også bruge samme funktion hvis du skulle have glemt dit password

Indtast din mailadresse (din email skal først være oprettet i systemet af LIFA) og tryk på Send for at få fremsendt en email til at skifte passwordet ud.

Når du har oprettet dit nye password kan du anvende det til at logge på sitet.