Hvordan får jeg besked om, at der er sket noget nyt?

Ja, det kan man - og mulighederne er granulerede, så man selv kan vælge hvad man ønsker at få besked om.

På portalen kan du eksempelvis selv angive, hvilke fora m.m. du ønsker at få besked fra, når der sker noget nyt. Det gør du blot, ved at trykke på knappen ”Følg” de steder hvor det er relevant.

Se evt. denne video, hvis du ønsker at se en video som beskriver hvordan man kommer igennem processen.