Hvordan logger jeg ind på kundeportalen?

For at kunne logge ind på kundeportalen, og få adgang til de fora og den vidensbase som ligger i kundeportalen, skal du være kunde hos LIFA A/S.

Adgange er personlige, og hvis du ikke allerede har adgang, kan du skrive til support@lifa.dk og bede om at få adgang til kundeportalen. Du vil så modtage en mail med et aktiveringslink, hvor du kan oprette dit personlige password.

Hvis du på et tidspunkt har glemt dit password, kan du bruge funktionen "Glemt password" på login siden, hvor du vil kunne oprette et nyt personligt password.