Hvordan henter jeg en fil fra ftp-mappen?

Hvis du får data som filudtræk, skal du selv hente data fra vores ftp-site med de aftalte intervaller.

Når der er dannet et nyt udtræk vil man som kunde typisk modtage en mail, hvor adgangen til data er angivet, som i eksemplet herunder:

ftp: ois.lifa.dk
Brugernavn: xxxbrugernavnxxx
Password: yyypasswordyyy
Direkte link: ftp://xxxbrugernavnxxx:yyypasswordyyy@ois.lifa.dk
Generic

Hvis der er problemer med at logge ind med det direkte link, kan du forsøge at indsætte linket direkte i Windows stifinder, således:

Her kan du så evt. blive promtet for brugernavn/password, som du bare taster ind: